Praktische informatie

In een ontdekkingsreis weet je nooit precies wat je tegen gaat komen. Afhankelijk van jouw specifieke vragen en de groepsdynamiek die ontstaat, zullen er voortdurend kleine aanpassingen gemaakt worden in het programma. In dat opzicht is geen enkele expeditie hetzelfde, zoals het hoort bij een echte ontdekkingsreis.  Om je toch een klein beetje indicatie te geven van het programma, staat hieronder een kleine leidraad: 


 • 9:30h - Sportcentrum de Koekoek. Koekoeksweg 24, 8171 VH Vaassen 
  Wij starten de dag met een kop koffie, ruimte om alvast kort kennis te maken met de andere deelnemers en een toelichting hoe de dag eruit komt te zien.  

 • 9:30 - Parkeerplaats Kroondomein, Vierhouterweg 8166, 8166 GT Emst
  Start van de ontdekkingstocht. De natuur in, waarbij het accent ligt op verbinding: met je lijf, je gevoel, je verlangen en wensen.

 • 12:30 - Sportcentrum de Koekoek. Koekoeksweg 24, 8171 VH Vaassen
  In de Koekoek zal er een gezonde en heerlijke lunch worden samengesteld, gemaakt van lokale producten.

 • 13:30 - Koekkoek Vaassen
  Start van het middagprogramma waarbij het accent ligt op verbinding met de buitenwereld. Oefenen met het vasthouden van de aandacht op jezelf in oefeningen die het dagelijks leven nabootsen. Als het weer het toelaat op een afgesloten buitenterrein, anders in een moderne en mooie gymzaal.

 • 17:00 - Afsluiter, ruimte om gezellig na te kletsen

Let op: we verplaatsen gedurende de dag tussen twee locaties waarvoor reistijd ingecalculeerd is. Beide locaties zijn het best te bereiken met de auto of fiets. Mocht je met openbaar vervoer, te voet of fiets naar de Koekkoek in Vaassen komen vernemen wij dit graag bij je aanmelding. Met Erik kunnen er eventueel gedurende de dag 4 mensen carpoolen tussen de locaties.