Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen met antwoorden. Is jouw vraag na het lezen van onderstaande niet beantwoord? Neem dan contact op en dan zullen wij binnen 5 werkdagen reactie geven.

Raad je aan om mij alleen aan te melden of samen te komen met iemand die ik goed ken?

Hierin is geen goed of fout. Voor sommige deelnemers voelt het fijn om een vertrouwd gezicht in de groep te hebben. Het kan waardevol zijn, wanneer dit maakt dat jij je beter op je gemak voelt en gemakkelijker uitdagingen kunt aan gaan en ervaringen kunt delen, is het

Bovendien kan samen uitdagingen aan gaan en samen groeien ook veel moois betekenen in de band of relatie die je met een persoon hebt.

Tegelijkertijd blijf jij zelf de hoofdfocus van deze reis. Gaat het om jouw eigen groei en het doorbreken van patronen en oefenen met nieuw gedrag. Dus het is wel belangrijk dat je dicht bij jezelf kunt blijven, los van de ‘rol’ die je hebt binnen de band of relatie met de persoon die je meeneemt.

Welke spullen moet ik meebrengen?

Flesje water voor tussendoor is fijn.

De lunch is inbegrepen in de expeditie.

Wat voor kleding kan ik het best aantrekken?

 Voor het ochtenddeel van de expeditie is het praktisch om te kleden in laagjes. Wij zullen soms wandelen of oefeningen doen, en soms even stilzitten. Met meerdere lagen kleding kun je hier beter op afstemmen. Ook is dit fijn voor afstemming op wisselend weer.

Goede/comfortabele schoenen waar je langere tijd op kunt wandelen is een pre. Dure outdoorschoenen zijn niet noodzakelijk omdat wij veel op paden zullen lopen. Hakken of schoenen die niet vies mogen worden raden wij af.

Neem voor het middagdeel vooral sportieve kleding mee waar je lekker in kunt bewegen. Ook hier zullen actieve oefeningen afgewisseld worden met verdieping en reflectie, waardoor een shirt of vest voor over de sportkleding fijn kan zijn.

Voor het middag gedeelte zijn binnenschoenen verplicht. Mocht je die niet hebben, kun je ook op je sokken naar binnen.

Worden er nog meer studiedagen gegeven op een andere datum?

Aankomende data zijn te vinden op deze pagina. Mocht er geen passende datum tussen staan, mag je ons altijd mailen op info@expeditieerik.nl, je krijgt dan een mail zodra nieuwe data beschikbaar komen.

Kan ik na betaling nog annuleren?

Tot twee weken voor de studiedag heb je de mogelijkheid om je bij onvoorziene omstandigheden kosteloos af te melden. Tot een week voor de studiedag kunnen wij 50% van het betaalde bedrag teruggeven. Daarna is het helaas niet meer mogelijk om de kosten terug te krijgen.