Mariska

Van die momenten dat je het gevoel hebt dat je geleefd wordt. Dat dingen aan je voorbij gaan en je niet meer compleet overziet waar je mee bezig bent. Op het werk is het druk en privé doe je je uiterste best om iedereen wat tijd en aandacht te geven.

Ik kan zeggen dat ik dat gevoel ken. In 2021 raakte ik zwanger van ons dochtertje Noa, een droom die uitkwam! Wij woonden nog in Almere, maar met onze dochter op komst werd de wens om hier weg te gaan alsmaar groter. Zo begon de zoektocht naar een nieuwe woning op de Veluwe. Dat jaar nog besloten wij te trouwen en organiseerden in 3 maanden een bruiloft, kochten wij een nieuwe woning, had ik een redelijk pittige bevalling en begin 2022 verkochten wij onze woning waarna wij vlak daarna verhuisde. Met een kritische ziekenhuisopname van onze dochter besloot ik niet veel later te stoppen met mijn baan waar ik het al even niet meer naar mijn zin had.

Wat mij gedurende die tijd hielp? Af en toe toch tijd voor mijzelf te maken. Een moment om even te mediteren, muziek te luisteren of een fijne wandeling of fietstocht te maken. Even terug naar mijn gevoel en uit mijn hoofd komen met af en toe wat hulp van mijn man ;-)

Zou jij ook wel wat tools en handvatten kunnen gebruiken en dit willen delen in een fijne kleine groep? Dan is Expeditie Erik precies iets voor jou!