De Expeditie

Even uit de hectiek en verplichtingen van het dagelijks leven stappen om weer met volle aandacht in verbinding te komen met jezelf. Met jouw persoonlijke drijfveren, los van verwachtingen van de buitenwereld of de rollen die je in het leven hebt. 
 

Vanuit deze focus gaan wij vervolgens uiteenlopende oefeningen doen die het dagelijks leven nabootsen, bijvoorbeeld sociale contexten en spannende uitdagingen. Om in veilige context te kunnen oefenen hoe jij in verbinding kunt blijven met jezelf en met anderen.


“Aandacht voor mijzelf waarbij ik allereerst meer ‘gronding’ heb ervaren, maar ik deze dag ook als experiment heb kunnen gebruiken waarbij ik mijn gebruikelijke sociaal wenselijkheid wat heb losgelaten en alsnog verbinding heb kunnen ervaren. De ochtend zorgde ervoor dat ik meer duidelijkheid heb in wat voor keuzes ik nu te maken heb om de onrust die ik de laatste tijd ervaar te kanaliseren. In de middag heb ik ondanks dat ik al veel bezig ben met zelfreflectie toch weer nieuwe feedback kunnen ervaren/ontvangen. Het geeft me nog meer kracht om aan de intentie van de ochtend te gaan werken.”

 “Ik vind het inspirerend hoe jij je openstelde naar de groep en tijd in ieder van ons investeerde. Ook dat je rekening hield met iedereens grenzen en emoties was heel mooi! Hoewel ik niemand kende aan het begin van de dag, voelt het toch een beetje alsof ik een dag met vrienden op pad ben geweest.


Dit levert de dag op

Expeditie Erik wordt als velen omschreven als een cadeau aan jezelf. kan je helpen beter te begrijpen wie je bent, wat je waarden zijn en wat je doelen in het leven zijn. Dit kan richting geven bij het nemen van beslissingen die beter passen bij jouw persoonlijkheid en doelen. Nieuwe inzichten die je richting geven voor een leven met minder stress en meer voldoening.  

Daarnaast is er veel ruimte om te oefenen in sociale context om trouw te blijven aan deze inzichten. Het doorbreken van aangeleerd gedrag dat vandaag de dag niet meer helpend is. Deelnemers geven regelmatig terug dat oude dromen en wensen weer naar boven komen en zij na de dag de drive vinden om hier direct mee aan de slag te gaan. 

De expeditie kan leiden tot meer zelfvertrouwen, vermindering van stress en het verstevigen van je veerkracht.  

 


De mogelijkheden

Expeditie Erik biedt jou twee unieke mogelijkheden om deel te nemen aan het programma. De eerste optie is om aan te sluiten bij onze online community. Een half jaar lang kun je aansluiten bij een digitale ontdekkingsreis vol inspirerende video’s en uitdagingen die jouw helpen met je doelen. De tweede optie bestaat uit het fysiek een volle dag op expeditie te gaan in de Veluwe, bomvol nieuwe inzichten en inspirerende mensen om je heen. Waarna er online extra ruimte is om samen met elkaar te groeien. De steun van de groep terwijl je met je eigen doelen bezig bent! Ben je gestart met je digitale ontdekkingsreis en wil je toch graag live aansluiten bij een groep? Dan krijg je het geld van de digitale cursus terug! 


Digitale programma

 • Als je dat wil vandaag nog aan de slag!   
 • Inspirerende online omgeving waarmee je zelf aan te slag kunt met losse hoofdstukken waarin jij zelf je tempo bepaald  
 • Een half jaar lang toegang tot de online community om elkaar per onderwerp te inspireren en te helpen en groeien.  
 • Werkboek met praktische opdrachten en video’s om je op weg te helpen  
 • Binnen een half jaar deelnemen aan de live Expeditie? Ontvang je het volledige bedrag van de digitale cursus terug! 

  De prijs hiervoor is 109 euro (incl. BTW). Let op! De cursus is beschikbaar vanaf oktober 2023. Pre-order nu en ontvang 10 euro korting!

  Complete Expeditie

  • Het volledige digitale pakket zoals hiernaast beschreven zit ook hierbij 
  • De volle dag op pad met Erik  
  • Unieke oefeningen en persoonlijke aandacht in de evaluatie 
  • Gelijkgestemde mensen die je op een unieke manier leert kennen 
  • Een gezellige dag vol leuke spellen 
  • Op een veilige manier kunnen oefenen met sociale contexten en nieuwe manieren van reageren 
  • Inzichten in onbewuste patronen die niet (meer) helpend zijn 
  • Extra persoonlijke aandacht in de vertaalslag tussen de nieuwe inzichten en dit meenemen naar huis 
  • Door de veiligheid binnen de groep ontstaat er ruimte om jezelf eerlijk en kwetsbaar op te stellen 
  • Na de expeditie is er vrijblijvend de mogelijkheid om het online gedeelte in een besloten omgeving met je reisgenoten voort te zetten, zodat je met de mensen die je hebt leren kennen samen aan de slag kunt. 

  De prijs hiervoor is 295 euro (incl. BTW)

  Als eerst op de hoogte gebracht worden? Vul het online aanmeldformulier in of mail naar info@expeditieerik.nl.


  Het programma

  Met een groep interessante en leuke reisgenoten samen op avontuur. Een gezellige dag vol mooie inzichten, krachtige succes ervaringen en waardevolle handvatten om zelf op door te kunnen pakken.

  Het ochtenddeel is op de indrukwekkende Veluwe, met haar ongerepte karakter en grootsheid. Alle kleuren groen zover je kijkt. De rust en stilte om je heen, niets dan vogels en het geluid van de bladeren in de wind. Het overweldigende gevoel van niets moeten. Even in een compleet andere wereld. De hele ochtend lekker in beweging buiten zijn geeft letterlijk en figuurlijk weer lucht.
  In contact met de natuur en daarmee weer dichter bij je eigen natuur. In combinatie met inzichtgevende oefeningen kun je alle drukke gedachten en verwachtingen van het hoofd weer in perspectief plaatsen. Laat je uitzoomen en het grote plaatje weer zien. Weer thuiskomen bij jezelf, zoals sommige van ons dit alleen nog herkennen van de laatste dagen vakantie. 

  Ontwikkeling

  De middag draait om actie. De vertaalslag naar het dagelijks leven. Nu je weer dicht bij jezelf staat, wat doet de drukte en sociale context met je? Verbonden met jouw verlangens en drijfveren ontdekken welke dagelijkse contexten het contact met jezelf versterken en welke juist in de weg staan.

  In veilige context oefeningen die stress kunnen geven, aanvoelen waar je grenzen (daadwerkelijk) liggen en confrontaties aan gaan waar nodig. Ontdekken wat jouw automatische overlevingsstrategieën zijn en hier bewuster mee leren omgaan. Verkennen welke helpend zijn en welke je wegtrekken bij jouw authentieke leven. Ontdekken waar jou krachten liggen en hoe sterk je daadwerkelijk bent. Meer zien over de praktische informatie?

   


  Doe je mee?

  Wil je mee op expeditie? Leuk! Meld je hieronder aan en dan nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op. Heb je nog vragen? Neem gerust eerst vrijblijvend contact met ons op of kijk bij de meest gestelde vragen.


  “I define connection as the energy that exists between people when they feel seen, heard, and valued; when they can give and receive without judgment; and when they derive sustenance and strength from the relationship.”  ― Brené Brown