Aanmelden voor Expeditie Erik

Wat leuk dat jij geïnteresseerd bent in Expeditie Erik en daarmee tijd in jezelf gaat investeren. Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen aan de Expeditie. De mogelijkheden staan hieronder kort beschreven met linkjes naar de betreffende aanmeldformulieren.

 

De complete Expeditie Erik (live & digitaal)

Het complete Expeditie Erik programma bestaat uit dé Expeditie dag op de Veluwe en de digitale cursus voor thuis. Voor meer informatie over beide programma's verwijzen we je graag naar De Expeditie.

Wat leuk dat jij mee op expeditie gaat en dus tijd investeert in jezelf. Let op: maandag 31 juli 2023 vindt de eerste pilot plaats. Naar aanleiding van deze pilot zullen de eerste Expeditie dagen gepland worden. Als eerst op de hoogte gebracht worden? Meld je dan aan via onderstaande button.


Digitale cursus Expeditie Erik

Expeditie Erik ontwikkelt naast een live programma ook een digitaal platform. Naast een community waar je in contact kan komen met deelgenoten, staat deze cursus in het teken van praktische opdrachten voor thuis.

Let op: de cursus is al ontwikkelt maar moet nog in het digitale platform gegoten worden. Plaats nu je pre-order en ontvang 10 euro korting op de cursus! Aanmelden kan via onderstaande button. Besluit je na de digitale kennismaking toch mee op de live Expeditie te willen? Dan betaal je alleen nog het deel voor de live Expeditie.


Expeditie Erik voor jouw bedrijf/team

Gun jij jouw team een uniek en leerzaam uitje? Dan is Expeditie Erik echt wat voor jullie! Voor bedrijven passen wij het programma graag aan op jullie behoeften, denk aan specifieke thema's, groepsgrootte, locatie, etc.

Meer weten en/of vrijblijvend kennismaken en de mogelijkheden bespreken? Neem contact op middels onderstaande button die leidt naar een contactformulier. Liever bellen? Dat kan via 06 107 633 97.

Na het invullen van het formulier zullen wij binnen 3 werkdagen contact met je opnemen. Pas zodra de afstemming van deelname rond is zal de factuur toegestuurd worden. Meer vragen? Kijk bij FAQ.