De Expeditie voor bedrijven

Op zoek naar een uniek en leerzaam teamuitje? Dan ben je bij Expeditie Erik aan het juiste adres! De perfecte daginvulling waarbij er op een actieve en praktische wijze gewerkt kan worden op individueel- en teamniveau. Niet alleen leerzaam, maar ook nog eens heel gezellig en laagdrempelig en effectief.

Het programma voor jouw bedrijf is op maat. Wij gaan graag met jou in gesprek over de wensen en ambities om zo een passende dag te verzorgen. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen kijken naar een belangrijk thema, de afwisseling van activiteiten, nazorg, tijdsduur, groepsgrootte en locatie.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.


“Het lijkt mij best lastig om zo’n groep de begeleiden en je hebt het bewonderingswaardig goed gedaan. Omdat ik het zo lastig vind om met mannen samen te werken als het gaat om mijn mentale staat is wat ik nu zeg best wel zwaar: Ik heb mij geen enkel moment onveilig bij je gevoeld.”

“Bedankt voor je onbevooroordeelde blik, je begrip, steun en geduld. Met fijngevoeligheid heb je de groep goed aangevoeld en aangespoord en gezorgd voor een veilige en fijne sfeer. Ik vond het ook erg fijn dat het niet altijd zo serieus was en er ook veel gelachen werd.''

''Ik heb geleerd dat het oké is om nee te zeggen als er een grens wordt bereikt en om te erkennen wanneer dat zo is. Je hebt mij ontzettend geholpen met de storm in mijn hoofd te leren kalmeren. Om door al het geschreeuw heen mijzelf weer terug te vinden.  Ook heb je mij weer laten zien wat spelen betekend. Ik wil je graag bedanken voor de kalme wijze stem die jij voor mij bent. En het contact met mijzelf dat je mij teruggegeven hebt.''


Interesse in een teamuitje?

Wij gaan graag met jouw team aan de slag! De volgende stap is om samen te kijken naar jullie wensen en deze in een passend programma te gieten. Met deze input kunnen wij ook een offerte op maat aanbieden.

Interesse en meer weten over de kosten voor een teamuitje op maat? Vul het contactformulier hiernaast in of mail naar: info@expeditieerik.nl.