Over ons

Wat leuk dat je doorklikt naar deze pagina. Bedankt voor je interesse! Wij zijn Mariska en Erik Jumelet-Boom. De Expeditie is een project dat wij samen gestart zijn, waarbij Erik meer voor de schermen aanwezig is en Mariska meer achter de schermen. 

Al voordat wij elkaar kenden, waren wij dol op reizen en nieuwe landen en culturen te ontdekken. Toen wij elkaar leerde kennen, duurde ook niet lang voordat wij samen zijn gaan reizen.  

In 2021 raakte wij zwanger van ons dochtertje Noa en besloten wij te gaan trouwen. Dit deden wij nog in 2021. Omdat wij beiden een grote liefde hebben voor de natuur en buitenleven, hadden wij de wens om naar de Veluwe te verhuizen. Met de komst van onze dochter Noa hebben wij deze wens snel concreet gemaakt, zodat wij onze dochter vanaf het begin mee kunnen geven wat wij zo belangrijk vinden. 


Erik

Samen met mijn vrouw Mariska startte ik in 2023 met Expeditie Erik.  Het grootste deel van mijn leven heb ik een grote interesse in persoonlijke ontwikkeling en positieve gezondheid. Wat kun je doen om gezond te blijven? In de afgelopen 15 jaar heb ik ongelofelijk veel kennis opgedaan waarvan ik het leuk vind om dit door te geven.

De komst van onze dochter, die samenviel met een verhuizing én verbouwing van een 100 jaar oud huis, zette mijn leven even flink op zijn kop. Daarin heb ik extra sterk ervaren hoe waardevol de handvaten zijn uit deze Expeditie, ook voor mijzelf. En dat de combinatie van wat terug komt, eigenlijk nergens bestaat. Een bevestiging om mijn oude droom echt concreet te maken en Expeditie Erik te gaan starten. En wat bleek dat een waanzinnig goede keuze!
 

Wil je meer weten over mij en mijn werkervaring?


Mariska

Ze zeggen wel eens: 1+1=3. Dat geldt ook zeker voor mijn man Erik en ik. Toen hij zijn droom met mij deelde was ik direct enthousiast. Waar hij vooral op het inhoudelijke deel krachtig is ben ik dat meer op het naar buiten brengen en socials. We besloten de handen ineen te steken!

Om zo samen aan onze Expeditie te werken en er tegelijkertijd veel te kunnen zijn voor onze dochter is iets waar ik heel dankbaar voor ben. Ons doel is om veel mensen te mogen bereiken via Expeditie Erik en zo te laten groeien. Wil je meer over mij weten, lees het via onderstaande button!